Tem

Kartepe İlçe Milli Eğitim okulları arasında yine birincilikle kulvarı tamamlayan öğrencilerimize ödüllerini okul müdürümüz Dr. Elif YAPICI KULAKSIZ okul öğrencilerinin karne aldıkları törende takdim ederek okulun tüm öğretmenleri adına öğrencilerinin her alanda başarılı olmalarından dolayı çok gururlu olduklarını, öğrencilerinin başarılarının her geçen gün artacağına emin olduğunu  dile getirdi.

Tem

Akademik, sanatsal, kültürel ve sportif başarıları olan öğrencilerimizi motive etmek için düznlediğimiz son etkinlik öğretmen ve öğrencilerimizin birlikte vakit geçirdiği kitap kafe ziyaretiyle gerçekleşmiştir.

Tem

Karagöz Hacivat Müzesi, Uzay ve Teknoloji Müzesi, Panorama vb alanları kapsayan Bursa gezisi yapıldı.

Tem

Emekli Askeri Pilot Albay Barış Coşkun okulumuzda öğrencilerimizle biraraya gelerek kariyer günleri kapsamında Askerlik, Pilotluk Mesleğini anlatırken verimli ve düzenli çalışmanın başarılı bir kariyer için gerekli olduğunu ekledi. Okul müdürümüz Dr. Elif YAPICI KULAKSIZ katılımı ve verdiği değerli bilgilerden dolayı Barış Beye teşekkür ederek günün anısına belge takdim etti.

Tem

DEğerli Tiyatrocu ve eğitmen Aydın SİGALI okulumuz öğrencilerine Tiyatro ve Sanat ile ilgili bilgiler verdi Okul müdürümüz Dr. Elif YAPICI KULAKSIZ kendisine katkılarından dolayı teşekkür etti.

Tem

Türk Sanat tarihinin temel taşlarından EBRU Sanatının incelikleri ve temel felsefesi konusunda öğrencilerimizi bilinçlendirmek için okul müdürümüz Dr. Elif YAPICI KULAKSIZ'ın da katılımıyla Ebru Sanatı Ustaları, eğitmenleri ve öğrencilerimiz biraraya gelerek etkinlikler gerçekleştirdi.

Tem

Edebiyat öğretmenimiz Ülkü Pınar ŞAHİN, Zeynep DEMİREZEN, Mustafa ÖZGÜL ve okul müdürümüz Elif YAPICI KULAKSIZ'ın katılımıyla gerçekleştirilen İstanbul Adaları gezisinde Türk Edebiyat Tarihinde İstanbul, Edebiyat, Şairler ve Kültürel miraslarımıza dair bilgiler öğrenildi.

Tem

Okulumuzun değerler eğitimi ve Kocaeli ÖNEM projesi kapsamında Edebiyat öğretmenimiz Ülkü Pınar ŞAHİN ve İngilizce öğretmenimiz Seda GÜRE'nin ortaklaşa yürüttüğü masallarımız ve değerlerimiz etkinliği öğrencilerimizin özverili çalışmalarıyla sergilenmiştir.

Tem

Edebiyat öğretmenimiz Zeynep DEMİREZEN ve bir yıl bouynca Sosyal Etkinlik dersine katılan öğrencileri ünlü oyun ŞAir Evlenmesini sahnelediler. Yetenekli öğrencilerimiz ve öğretmenimizi kutluyoruz.

Tem

Öğrencilerimizin bir üst öğrenim olan üniversiteleri bizzat giderek yerinde görüp bilgilenmeleri ve sınav çalışmalarına motive olmaları için Eskişehir'e giderek Anadolu ve Osman Gazi Üniversitelerini ve müzeleri birlikte gezdik.

Tem

Başarılı öğrencimizin C. YEŞİL spor alanında da bizi gururlandırarak ilimiz ve okulumuzu Türkiye finallerinde temsil etti. Başarılarının devamını dileriz.