Ekm

Yaya Öncelikli Eğitim Yılı etkinliğinde yaya geçitleri ve okulumuzda verdiğimiz eğitimlerle konunun takipçisi olduk.

Ekm

Kartepe Kaymakamlığı, Kartepe Belediyesi ve   Kartepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün organize ettiği ŞEHİT EMANETLERİ SERGİSİne öğrenci ve öğretmenlerimizle katılarak vatan, millet sevgisinı bir kez daha yüreğimizde  hissettik ve bağımsızlık uğruna neler verdiğimizi bir kez daha gördük.

Rahat Uyu Şehidim Emanetleriniz emanetimizdir. Düşürmeden bize uzattığınız bayrağı biz de kanımızın son damlasına kadar hiç titretmeden taşıyacağız..... yemin olsun.

VATAN İÇİN ÖLMEKSE KADERİM,  BÖYLE KADERİN ELLERİNDEN ÖPERİM.

Eyl

Okul Gelisim Akademisi Projemiz öğrencilerimizle başlamış bulunup velilerimizle de toplantılarımiz sürmektedir.

2019 - 2020 DYK ÖĞRETMEN BAŞVURULARI

2019 - 2020 Eğitim Öğretim Yılı Destekleme ve Yetiştirme Kursu (DYK) Öğretmen Başvuruları MEB DYK İş Takvimi gereği 14 - 18 Eylül 2019 tarihlerinde alınacaktır. Öğretmenlerimizin bu tarihlerde https://e-kurs.meb.gov.tr/Login.aspx internet adresinden MEBBİS bilgileri ile giriş yaparak başuruda bulunmaları gerekmetedir.

Ücretli Öğretemenlerin DYK başvuruları veİl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bu başvuruların onaylanması da 14-18/09/2019 tarihleri arasında yapacaktır.

Eyl

Millî Eğitim İstatistikleri(Örgün Eğitim 2018/2019) yayınlanmıştır. Ulaşmak için tıklayınız.

Tem

Üniversite Sınav Sonucuna göre tercihlerini yapmak için okula gelen öğrencilerimize rehberlik servisi öğretmenimiz Sibel Hanim desteklerini sürdürmektedir.